Ex on the Beach Trivia

Every Ex on the Beach trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ex on the Beach questions and answers

  1. Which ex was known for their explosive temper in Season 5?

    Answer: Kayleigh Morris

    From Wildest Ex Relationship Fights

  2. Who confessed to being in a relationship with two people at once?

    Answer: Megan McKenna

    From Craziest Ex Reveals

  3. Which ex revealed they were still in love with their ex on the show?

    Answer: Vicky Pattison

    From Craziest Ex Reveals

  4. Which season introduced the Tablet of Terror?

    Answer: Season 2

    From Deceptive Reality Show Plots

  5. Who admitted to still living with their ex despite being on the show?

    Answer: Megan McKenna

    From Craziest Ex Reveals

  6. Which ex confessed to having a one-night stand with another cast member?

    Answer: Jordan Davies

    From Craziest Ex Reveals

  7. Which ex had a dramatic showdown at a beach party?

    Answer: Stephen Bear

    From Wildest Ex Relationship Fights

  8. Who admitted to using their ex for fame?

    Answer: Jordan Davies

    From Craziest Ex Reveals

All Ex on the Beach quizzes