F. Gary Gray Trivia

Every F. Gary Gray trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample F. Gary Gray questions and answers

  1. What is the name of the song that the FBI sends a warning letter about in Straight Outta Compton?

    Answer: Fuck tha Police

    From Gangsta Rap Culture

  2. Who directed Straight Outta Compton?

    Answer: F. Gary Gray

    From Gangsta Rap Culture

  3. What is the name of the character played by Donald Sutherland?

    Answer: John Bridger

    From Elaborate Heists

  4. Which actor plays the character Charlie Croker?

    Answer: Mark Wahlberg

    From Elaborate Heists

  5. What is the name of the explosives expert in The Italian Job?

    Answer: Left Ear

    From Heist Planning and Execution

  6. Who directed the 2003 film The Italian Job?

    Answer: F. Gary Gray

    From Heist Planning and Execution

  7. What is the nickname of Seth Green's character?

    Answer: Napster

    From Daring Italian Heist

  8. What is the name of the character who is a computer expert in The Italian Job?

    Answer: Lyle

    From The Mini Cooper

All F. Gary Gray quizzes