F-Zero Trivia

Every F-Zero trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample F-Zero questions and answers

  1. What is the name of Captain Falcon's special move in the Super Smash Bros. series?

    Answer: Falcon Punch

    From Captain Falcon

  2. In F-Zero, what is the grip of the Blue Falcon?

    Answer: B

    From Blue Falcon

  3. In F-Zero GX, how many laps are there in Big Blue?

    Answer: 3

    From Big Blue

  4. What is Big Blue's theme in F-Zero GX?

    Answer: Jazz

    From Big Blue

  5. What is the grip of the Blue Falcon in F-Zero GX?

    Answer: B

    From Blue Falcon

  6. What is the name of the criminal organization Captain Falcon fights against in F-Zero?

    Answer: Black Shadow

    From Captain Falcon

  7. In F-Zero GX, what is the name of the story mode chapter where Blue Falcon is used?

    Answer: The Legend of Captain Falcon

    From Blue Falcon

  8. In which city does Captain Falcon reside?

    Answer: Port Town

    From Captain Falcon

All F-Zero quizzes