Fable Trivia

Every Fable trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fable questions and answers

  1. In Fable II, what is the name of the artifact that allows you to see the future?

    Answer: The Spire

    From Fable's Moral Choices

  2. Which Fable game introduced the concept of moral choices?

    Answer: Fable

    From Fable's Moral Choices

  3. What is the effect of reading books in This War of Mine?

    Answer: It can boost morale

    From Moral Choices

  4. Which character in This War of Mine has a higher chance of getting depressed?

    Answer: Anton

    From Moral Choices

  5. In Fable, what is the consequence of choosing to kill your sister?

    Answer: You get the Sword of Aeons

    From Moral Choices

  6. What is the main goal of This War of Mine?

    Answer: Survive the war

    From Moral Choices

  7. What is the name of the protagonist in Fable?

    Answer: The Hero of Oakvale

    From Moral Choices

  8. What happens if you choose to destroy the research in The Secrets of the Alliance?

    Answer: Gain Native support

    From Moral Choices

All Fable quizzes