Fables Trivia

Every Fables trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fables questions and answers

  1. Who is the sheriff of Fabletown in The Wolf Among Us?

    Answer: Bigby Wolf

    From Fabletown

  2. What is Bigby Wolf's weakness in Fables?

    Answer: Silver

    From Bigby Wolf

  3. Who is Bigby Wolf's true love in The Wolf Among Us?

    Answer: Snow White

    From Bigby Wolf

  4. Who is the antagonist in the first season of The Wolf Among Us?

    Answer: The Crooked Man

    From Fairy Tale Characters

  5. What is the name of the spell used to make mundies forget about Fabletown?

    Answer: Glamour

    From Fabletown

  6. What is the name of the spell that keeps Fables looking human in the Fables Universe?

    Answer: Glamour

    From Bigby Wolf

  7. What is the name of the bar that Bigby Wolf frequents in The Wolf Among Us?

    Answer: The Trip Trap

    From Bigby Wolf

  8. In The Wolf Among Us, who is Bigby's deputy?

    Answer: Snow White

    From Bigby Wolf

All Fables quizzes