Fantasmas Trivia

Every Fantasmas trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fantasmas questions and answers

  1. What was the original title of The Big Bang Theory?

    Answer: Lenny, Penny, and Kenny

    From Behind-the-Scenes Trivia

  2. Which TV show was originally titled Insomnia Cafe?

    Answer: Friends

    From Behind-the-Scenes Trivia

  3. Which 'Fantasmas' episode features a ghostly ballerina?

    Answer: 'Dance of the Specter'

    From Memorable Episodes

  4. In 'Fantasmas' season 2, which character is revealed to be a ghost?

    Answer: Maria

    From Memorable Episodes

  5. Which musical technique is used in the Fantasma theme song?

    Answer: Glissando

    From Musical Elements

  6. What genre best describes the Fantasma theme song?

    Answer: Orchestral

    From Musical Elements

  7. In American Horror Story: Murder House, who is Tate Langdon?

    Answer: Ghost

    From Ghost Characters

  8. Who won the Emmy for Outstanding Lead Actor in a Comedy Series in 2019?

    Answer: Bill Hader

    From Critical Reception

All Fantasmas quizzes