Fantastic Four Trivia

Every Fantastic Four trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fantastic Four questions and answers

  1. Who voiced the Silver Surfer in the 2007 film?

    Answer: Laurence Fishburne

    From Character: Silver Surfer

  2. What is the name of the cosmic storm that gives the Fantastic Four their powers?

    Answer: Cosmic Rays

    From Invisible Woman

  3. Who created the Silver Surfer character?

    Answer: Jack Kirby and Stan Lee

    From Character: Silver Surfer

  4. Who directed the 2005 Fantastic Four movie?

    Answer: Tim Story

    From Invisible Woman

  5. What is the Silver Surfer's home planet?

    Answer: Zenn-La

    From Character: Silver Surfer

  6. What is the name of the sequel to the 2005 Fantastic Four movie?

    Answer: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

    From Invisible Woman

  7. What is the Invisible Woman's real name in the Fantastic Four?

    Answer: Susan Storm

    From Invisible Woman

  8. Who plays Galactus in the 2007 film?

    Answer: No one, he's a cloud

    From Character: Silver Surfer

All Fantastic Four quizzes