Fantasy Life Trivia

Every Fantasy Life trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fantasy Life questions and answers

  1. Which guild is known for its sewing skills?

    Answer: Tailor

    From Adventure Guilds

  2. Which guild specializes in crafting armor?

    Answer: Blacksmith

    From Adventure Guilds

  3. Which crafting skill uses a cauldron?

    Answer: Alchemist

    From Crafting and Cooking Skills

  4. What ingredient is used in Heavenly Pie?

    Answer: Angel Fish

    From Heavenly Recipes

  5. Which guild is known for its fishing expertise?

    Answer: Angler

    From Adventure Guilds

  6. Which skill is needed to make furniture?

    Answer: Carpenter

    From Crafting and Cooking Skills

  7. What is the main ingredient in Heavenly Curry?

    Answer: Dragon Meat

    From Heavenly Recipes

  8. Which guild is known for its culinary skills?

    Answer: Cook

    From Adventure Guilds

All Fantasy Life quizzes