Far Cry Trivia

Every Far Cry trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Far Cry questions and answers

  1. What is the name of the pirate group led by Vaas in Far Cry 3?

    Answer: The Rakyat

    From Vaas Montenegro

  2. Which animal's skin is used for the Explosives Bag?

    Answer: Bengal Tiger

    From Dynamic Wildlife Encounters

  3. What is the name of the pirate group led by Vaas?

    Answer: The Rakyat

    From Vaas Montenegro

  4. What animal can be ridden in Far Cry 4?

    Answer: Elephant

    From Dynamic Wildlife Encounters

  5. What do enemies do during the Alert Phase?

    Answer: Search for the player

    From Adversary AI Behavior

  6. Who is the main antagonist in Far Cry 5?

    Answer: Joseph Seed

    From Adversary AI Behavior

  7. Which corporation is subtly criticized in Far Cry 5?

    Answer: Eden's Gate

    From Rebellion Against Corporations

  8. What is the name of the island where Vaas and his pirates operate?

    Answer: Rook Island

    From Vaas Montenegro

All Far Cry quizzes