Fargo Trivia

Every Fargo trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fargo questions and answers

  1. What does Lester do to his hand to create an alibi?

    Answer: Shoots it

    From Lester Nygaard's Transformation

  2. What is Peggy's dream destination?

    Answer: California

    From Peggy Blumquist

  3. In Fargo, who is the father-in-law of Jerry Lundegaard?

    Answer: Wade Gustafson

    From Father-Son Dynamics

  4. What is the name of the supermarket king?

    Answer: Stavros Milos

    From Small Town Eccentricities

  5. Who plays the character Lorne Malvo?

    Answer: Billy Bob Thornton

    From Small Town Eccentricities

  6. What is the name of the grocery chain owned by Emmit Stussy in Fargo?

    Answer: Stussy Lots Ltd

    From Fargo's Quirky Crimes

  7. In which state is the TV series Fargo primarily set?

    Answer: Minnesota

    From Fargo's Quirky Crimes

  8. What is the name of Gloria Burgle's son in Fargo: Season 3?

    Answer: Nathan Burgle

    From Gloria Burgle

All Fargo quizzes