Fast and Furious Trivia

Every Fast and Furious trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fast and Furious questions and answers

  1. Which character helps Letty regain her memories in Fast & Furious 6?

    Answer: Dominic Toretto

    From Letty Ortiz

  2. In Fast & Furious, Brian O'Conner works for which government agency?

    Answer: FBI

    From Brian O'Conner

  3. What is Brian O'Conner's profession in the first The Fast and The Furious movie?

    Answer: Undercover police officer

    From Brian O'Conner

  4. In which movie does Dominic Toretto's team pull off a heist in Rio de Janeiro?

    Answer: Fast Five

    From Dominic Toretto

  5. In which film does Letty Ortiz marry Dominic Toretto?

    Answer: Furious 7

    From Letty Ortiz

  6. What is Letty Ortiz's relationship with Dominic Toretto?

    Answer: Romantic partner

    From Letty Ortiz

  7. In 2 Fast 2 Furious, what is Brian O'Conner's new profession after leaving the police force?

    Answer: Street racer

    From Brian O'Conner

  8. What is the name of Dominic Toretto's love interest in the Fast and Furious franchise?

    Answer: Letty Ortiz

    From Dominic Toretto

All Fast and Furious quizzes