Fatal Frame Trivia

Every Fatal Frame trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fatal Frame questions and answers

  1. What is the setting of Fatal Frame II: Crimson Butterfly?

    Answer: All God's Village

    From Camera Obscura

  2. In Fatal Frame IV, who is the ghost that haunts Rougetsu Island?

    Answer: Sakuya

    From Spirit Camera

  3. What is the main character's name in Spirit Camera?

    Answer: Maya

    From Spirit Camera

  4. In Fatal Frame, what is the name of the mansion where the game takes place?

    Answer: Himuro Mansion

    From Spirit Camera

  5. What is the name of the protagonist in Fatal Frame II: Crimson Butterfly?

    Answer: Mio Amakura

    From Spirit Camera

  6. What is the name of the ritual that Miku's brother was investigating in Fatal Frame?

    Answer: The Strangling Ritual

    From Ghost Photography

  7. What is the unique camera used to fight ghosts in the Fatal Frame series?

    Answer: Camera Obscura

    From Camera Obscura

  8. What is the name of the twin sisters in the second Fatal Frame game?

    Answer: Mio and Mayu Amakura

    From Camera Obscura

All Fatal Frame quizzes