Fear Street Trivia

Every Fear Street trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fear Street questions and answers

  1. What is the name of the pact that caused the curse in Fear Street Part Three: 1666 (2021)?

    Answer: The Devil's Pact

    From Cursed Locations

  2. Which Fear Street book is Fear Street Part Three: 1666 (2021) based on?

    Answer: The Betrayal

    From Cursed Locations

  3. Which decade does Fear Street Part Two: 1978 pay homage to in its slasher tropes?

    Answer: 1980s

    From Slasher Tropes

  4. What is the name of the town where Camp Nightwing is located?

    Answer: Shadyside

    From Camp Nightwing

  5. What is the name of the character who is the main antagonist in Fear Street Part 2: 1978?

    Answer: Tommy Slater

    From Camp Nightwing

  6. What is the name of the pastor who goes mad in Fear Street: 1666?

    Answer: Cyrus Miller

    From Time Periods in Horror

  7. Who is the author of the book series Fear Street Part 1: 1994 is based on?

    Answer: R.L. Stine

    From Shadyside, Ohio

  8. Who directed Fear Street: 1666 (2021)?

    Answer: Leigh Janiak

    From Time Periods in Horror

All Fear Street quizzes