FIFA Trivia

Every FIFA trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample FIFA questions and answers

  1. Which feature was introduced in FIFA 21's Ultimate Team?

    Answer: Co-Op Mode

    From Magic in Sports

  2. Which club is featured on the cover of FIFA 21?

    Answer: Paris Saint-Germain

    From Magic in Sports

  3. What is the name of the mode where you can test your team against others in FIFA 23 Ultimate Team?

    Answer: Division Rivals

    From Ultimate Team Mode

  4. What is the new skill move introduced in FIFA 23?

    Answer: Power Shot

    From Sports Simulation Innovations

  5. Which league has the most players in the top 100 of FIFA 23 Ultimate Team?

    Answer: Premier League

    From Ultimate Team Mode

  6. Which FIFA 23 feature allows cross-platform play?

    Answer: Cross-Play

    From Sports Simulation Innovations

  7. What is the name of the special penalty kick technique in FIFA 23?

    Answer: Finesse Shot

    From Penalty Kicks

  8. Which league features the team Ajax?

    Answer: Eredivisie

    From Professional Soccer Leagues

All FIFA quizzes