Final Destination Trivia

Every Final Destination trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Final Destination questions and answers

  1. In Final Destination, what does Alex use to prevent death from entering his cabin?

    Answer: Duct tape

    From Premonitions of Death

  2. Which actor played the character Alex Browning in Final Destination?

    Answer: Devon Sawa

    From Premonitions of Death

  3. In Final Destination, how does Tod Waggner die?

    Answer: Strangled by a shower cord

    From Fate and Death

  4. What song plays before each death in Final Destination?

    Answer: Rocky Mountain High by John Denver

    From Death's Design

  5. What is the name of the high school the main characters attend in Final Destination?

    Answer: Mt. Abraham High School

    From The Butterfly Effect in Horror

  6. Which actor played the character of Alex Browning in Final Destination?

    Answer: Devon Sawa

    From Death's Design

  7. Who directed the first Final Destination movie?

    Answer: James Wong

    From The Butterfly Effect in Horror

  8. In Final Destination, what is the flight number of the doomed plane?

    Answer: Flight 180

    From Death's Design

All Final Destination quizzes