Final Fantasy Trivia

Every Final Fantasy trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Final Fantasy questions and answers

  1. What is the name of Ramza's sister?

    Answer: Alma Beoulve

    From Isometric Strategy

  2. What is the name of the Chocobo farm in Final Fantasy XVI?

    Answer: The Hideaway

    From Chocobo Companions

  3. What is the unique job of the character Meliadoul in Final Fantasy Tactics?

    Answer: Divine Knight

    From Job System

  4. Which Chocobo ability helps find items?

    Answer: Choco-Mog

    From Chocobo Companions

  5. In Final Fantasy Tactics, which job class can equip books?

    Answer: Mediator

    From Job System

  6. Who kills Aerith in Final Fantasy VII?

    Answer: Sephiroth

    From Aerith Gainsborough

  7. For which film sequel was he redesigned with a more realistic look?

    Answer: Advent Children

    From Cloud Strife

  8. What type of game character is Tidus in Kingdom Hearts?

    Answer: A child

    From Tidus

All Final Fantasy quizzes