Finding Nemo Trivia

Every Finding Nemo trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Finding Nemo questions and answers

  1. What is the name of the vegetarian shark?

    Answer: Bruce

    From Clownfish Family Adventures

  2. What is Nemo's father's name?

    Answer: Marlin

    From Clownfish Family Adventures

  3. What does Marlin become less of by the end of Finding Nemo?

    Answer: Overprotective

    From Character: Marlin

  4. What does Dory think the word escape means in Finding Nemo?

    Answer: It's a type of dance

    From Dory

  5. Who is Marlin's wife in Finding Nemo?

    Answer: Coral

    From Character: Marlin

  6. What is the address of the dentist's office where Nemo is taken?

    Answer: 42 Wallaby Way, Sydney

    From Nemo

  7. What is the name of the dentist who captures Nemo?

    Answer: P. Sherman

    From Nemo

  8. What is the name of the sea turtle in Finding Nemo?

    Answer: Crush

    From The Power of Laughter

All Finding Nemo quizzes