Fire Emblem Trivia

Every Fire Emblem trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fire Emblem questions and answers

  1. Which character from Fire Emblem Fates is not playable in Fire Emblem Warriors?

    Answer: Azura

    From Dimensional Time Travel

  2. Who is the descendant of the Hero Daphnel?

    Answer: Ingrid

    From Heroic Descendants

  3. What is Claude's Hero's Relic?

    Answer: Failnaught

    From Heroic Descendants

  4. Who is the Archbishop of the Church of Seiros in Fire Emblem: Three Houses?

    Answer: Rhea

    From Divine Pulse

  5. In Fire Emblem: Awakening, who is Chrom's father?

    Answer: Cornelius

    From Chrom

  6. What is Chrom's starting class in Fire Emblem: Awakening?

    Answer: Lord

    From Chrom

  7. Which character is the leader of the Blue Lions?

    Answer: Dimitri

    From Turn-Based Strategy Elements

  8. Which Golden Deer House member is known for their strength and laziness?

    Answer: Hilda

    From The Golden Deer House

All Fire Emblem quizzes