Firewatch Trivia

Every Firewatch trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Firewatch questions and answers

  1. What is the emotional theme of Firewatch?

    Answer: Isolation and connection

    From Emotional Impact

  2. Who is Henry's supervisor in the game?

    Answer: Delilah

    From Emotional Impact

  3. What is the name of the lake near Henry's tower?

    Answer: Jonesy Lake

    From Wilderness Survival

  4. What is Henry's job in Firewatch?

    Answer: Fire lookout

    From Wilderness Survival

  5. What is the name of the company that developed Firewatch?

    Answer: Campo Santo

    From Scout Tower

  6. What is the name of the missing person in Firewatch?

    Answer: Brian Goodwin

    From The Vanishing of Henry

  7. In Firewatch, who is Henry's supervisor?

    Answer: Delilah

    From The Vanishing of Henry

  8. What is the name of the area where Brian Goodwin's hideout is found in Firewatch?

    Answer: Cave 452

    From The Radio

All Firewatch quizzes