Five Nights at Freddy's Trivia

Every Five Nights at Freddy's trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Five Nights at Freddy's questions and answers

  1. Which animatronic character is known for its cupcake in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Chica

    From Animatronic Characters

  2. What is the name of the security guard you play as in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Mike Schmidt

    From Animatronic Characters

  3. In FNaF World, what is the name of the final boss in the normal mode?

    Answer: Scott Cawthon

    From Freddy Fazbear

  4. In Five Nights at Freddy's: Sister Location, who is the main antagonist?

    Answer: Circus Baby

    From Freddy Fazbear

  5. Who is the main antagonist in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Freddy Fazbear

    From Freddy Fazbear

  6. In Five Nights at Freddy's, what is the name of the security guard you play as?

    Answer: Mike Schmidt

    From Animatronics

  7. What is the name of the location where the animatronics are stored during the day in Five Nights at Freddy's?

    Answer: Parts and Service

    From Animatronic Characters

  8. In Five Nights at Freddy's, what is the name of the location where the animatronics are stored during the day?

    Answer: Parts/Service

    From Animatronic Characters

All Five Nights at Freddy's quizzes