Forza Trivia

Every Forza trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Forza questions and answers

  1. Which console was Forza Horizon 5 primarily developed for?

    Answer: Xbox Series X/S

    From Open World Environments

  2. What is the main feature of Forza Horizon 5's weather system?

    Answer: Localized weather

    From Open World Environments

  3. Which game developer is responsible for Forza Horizon 5?

    Answer: Playground Games

    From Dynamic Weather System

  4. Which expansion pack features Hot Wheels tracks?

    Answer: Hot Wheels Legends

    From Open-World Racing Events

  5. Which car brand is new to Forza Horizon 5?

    Answer: Mercedes-AMG

    From Open World Racing Mechanics

  6. Which country is the setting for Forza Horizon 5?

    Answer: Mexico

    From Open World Racing Mechanics

  7. Which of these is a new feature in Forza Horizon 5?

    Answer: Ray Tracing

    From Open World Environments

  8. What is the setting of Forza Horizon 5?

    Answer: Mexico

    From Open World Environments

All Forza quizzes