Fox Trivia

Every Fox trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Fox questions and answers

  1. In which season does Skinner get shot by Alex Krycek?

    Answer: Season 3

    From Walter Skinner

  2. Who plays the character Walter Skinner in The X-Files?

    Answer: Mitch Pileggi

    From Walter Skinner

  3. In The X-Files, what is Fox Mulder's father's name?

    Answer: William Mulder

    From Fox Mulder

  4. What is the name of Fox Mulder's father in The X-Files?

    Answer: William Mulder

    From Fox Mulder

  5. What is Fox Mulder's profession before joining the X-Files?

    Answer: Profiler at the Behavioral Analysis Unit

    From Fox Mulder

  6. What is Dana Scully's religious belief?

    Answer: Catholicism

    From Dana Scully

  7. What is Fox Mulder's main area of interest in The X-Files?

    Answer: Paranormal Phenomena

    From Fox Mulder

  8. What is the name of Cigarette Smoking Man's wife in The X-Files?

    Answer: Cassandra Spender

    From Cigarette Smoking Man

All Fox quizzes