Francis Ford Coppola Trivia

Every Francis Ford Coppola trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Francis Ford Coppola questions and answers

  1. What is the name of the Playboy Playmate who performs for the troops in Apocalypse Now?

    Answer: Miss May

    From Vietnam War in Film

  2. Which actor had a heart attack during filming?

    Answer: Martin Sheen

    From Vietnam War Psyche

  3. Who directed Apocalypse Now?

    Answer: Francis Ford Coppola

    From Vietnam War in Film

  4. What is the name of the character played by Marlon Brando?

    Answer: Colonel Kurtz

    From Vietnam War Psyche

  5. What does Ponyboy find in his jacket pocket towards the end of The Outsiders?

    Answer: A letter from Johnny

    From Character: Ponyboy Curtis

  6. What is Ponyboy Curtis's family structure in The Outsiders?

    Answer: He has two older brothers

    From Character: Ponyboy Curtis

  7. What is the final word spoken in Apocalypse Now?

    Answer: The horror.

    From Helicopter Cavalry Attack

  8. What instrument does Harry Caul play in The Conversation?

    Answer: Saxophone

    From The Art of Surveillance

All Francis Ford Coppola quizzes