Frank Capra Trivia

Every Frank Capra trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frank Capra questions and answers

  1. What is the name of George Bailey's wife in It's a Wonderful Life?

    Answer: Mary

    From Setting of Bedford Falls

  2. What business does George run?

    Answer: Building and Loan

    From Heartwarming Small-Town Stories

  3. What does George find in his pocket that changes his mind?

    Answer: Zuzu's petals

    From Life's Miraculous Moments

  4. What does Clarence leave for George?

    Answer: A copy of Tom Sawyer

    From Christmas Eve Miracles

  5. What is George Bailey's occupation?

    Answer: Building and Loan officer

    From Christmas Eve Miracles

  6. What does George Bailey wish for in It's a Wonderful Life?

    Answer: He had never been born

    From Setting of Bedford Falls

  7. What is the name of the angel in It's a Wonderful Life?

    Answer: Clarence

    From Setting of Bedford Falls

  8. Who is the richest man in town?

    Answer: Mr. Potter

    From Heartwarming Small-Town Stories

All Frank Capra quizzes