Frank Herbert Trivia

Every Frank Herbert trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in Books. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frank Herbert questions and answers

  1. What is Dr. Liet Kynes' official title in Dune?

    Answer: Imperial Planetologist

    From Dr. Liet Kynes

  2. Who kills Piter De Vries in Dune?

    Answer: Duke Leto Atreides

    From Piter De Vries

  3. What is Glossu Rabban's full name in Dune?

    Answer: Glossu Rabban Harkonnen

    From Glossu Rabban

  4. Who is Glossu Rabban's uncle in Dune?

    Answer: Baron Vladimir Harkonnen

    From Glossu Rabban

  5. Who did Dr. Yueh betray?

    Answer: Duke Leto Atreides

    From Dr. Wellington Yueh

  6. What is the distinctive physical feature of Thufir Hawat and other Mentats?

    Answer: Stained lips

    From Thufir Hawat

  7. What is the name of the tribe Chani belongs to in Dune?

    Answer: Sietch Tabr

    From Chani

  8. Who does Chani have a son with in Dune?

    Answer: Paul Atreides

    From Chani

All Frank Herbert quizzes