Frank Sinatra Trivia

Every Frank Sinatra trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frank Sinatra questions and answers

  1. Who wrote the title track of In the Wee Small Hours?

    Answer: David Mann and Bob Hilliard

    From Big Band Era

  2. What is the last song on Sinatra at the Sands?

    Answer: My Kind of Town

    From Fly Me to the Moon

  3. Which song from The Best of the Columbia Years: 1943–1952 won an Academy Award?

    Answer: Three Coins in the Fountain

    From My Way

  4. What year was Fly Me to the Moon performed in Sinatra at the Sands?

    Answer: 1966

    From Fly Me to the Moon

  5. Who was the conductor of the Count Basie Orchestra in Sinatra at the Sands?

    Answer: Quincy Jones

    From Fly Me to the Moon

  6. What is the last track on In the Wee Small Hours?

    Answer: This Love of Mine

    From The Art of Crooning

  7. Which song from In the Wee Small Hours was a top 10 hit?

    Answer: Learnin' the Blues

    From The Art of Crooning

  8. Who originally composed the music for My Way?

    Answer: Claude François

    From My Way

All Frank Sinatra quizzes