Frankenstein Trivia

Every Frankenstein trivia quiz on PopQ: 59 quizzes in Books, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frankenstein questions and answers

  1. What is the name of the actor who played Vasili in Frankenstein's Army?

    Answer: Alexander Mercury

    From Frankenstein's Army

  2. What is the name of the monster in Young Frankenstein, parodying the original?

    Answer: The Monster

    From Young Frankenstein

  3. In The Bride of Frankenstein, who kidnaps Elizabeth?

    Answer: The Monster

    From Elizabeth Lavenza

  4. What is the name of the monster that the squad befriends in The Monster Squad?

    Answer: Frankenstein's Monster

    From The Monster Squad

  5. In the 1931 film, what is the first name of Dr. Frankenstein?

    Answer: Henry

    From Iconic Monster

  6. Which country produced Frankenstein's Army?

    Answer: Netherlands

    From Frankenstein's Army

  7. Who composed the music for Bride of Frankenstein?

    Answer: Franz Waxman

    From Bride of Frankenstein

  8. Where does Dr. Pretorius first meet Dr. Frankenstein?

    Answer: In a crypt

    From Dr. Septimus Pretorius

All Frankenstein quizzes