Friday Night Lights Trivia

Every Friday Night Lights trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Friday Night Lights questions and answers

  1. Who became the head coach of the Dillon Panthers in season 4?

    Answer: Wade Aikmen

    From The Dillon Panthers

  2. In which season does the East Dillon High School football team get introduced?

    Answer: Season 4

    From Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose

  3. Who does Coach Taylor coach in the series finale?

    Answer: Philadelphia Pemberton Pioneers

    From Coach Eric Taylor

  4. Who created the TV series Friday Night Lights?

    Answer: Peter Berg

    From Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose

  5. Who does Coach Taylor help get into college by securing a football scholarship?

    Answer: Tim Riggins

    From Coach Eric Taylor's Leadership

  6. Who played Coach Eric Taylor in Friday Night Lights?

    Answer: Kyle Chandler

    From Coach Eric Taylor's Leadership

  7. Who is the author of the book that inspired the series?

    Answer: H.G. Bissinger

    From Coach Eric Taylor

  8. Which character is paralyzed in the first episode of the series?

    Answer: Jason Street

    From Football Culture

All Friday Night Lights quizzes