Friday the 13th Trivia

Every Friday the 13th trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Friday the 13th questions and answers

  1. Who replaces Ryan Dallion in the third season of Friday the 13th: The Series?

    Answer: Johnny Ventura

    From Camp Crystal Lake

  2. In which Friday the 13th film does Jason Voorhees not appear at all?

    Answer: Friday the 13th: A New Beginning

    From Jason Voorhees

  3. Who directed the original Friday the 13th (1980)?

    Answer: Sean S. Cunningham

    From Jason Voorhees

  4. What is the name of the character who decapitates Pamela Voorhees?

    Answer: Alice Hardy

    From Camp Crystal Lake

  5. What weapon does Alice use to kill the killer in Friday the 13th (1980)?

    Answer: Machete

    From Final Girls

  6. What is the relationship between Micki Foster and Ryan Dallion in Friday the 13th: The Series?

    Answer: Cousins

    From Camp Crystal Lake

  7. What is the name of the character who originally killed Jason's mother in Friday the 13th?

    Answer: Alice Hardy

    From Jason Voorhees

  8. What is the name of the character who tells the story of Camp Crystal Lake's cursed past?

    Answer: Crazy Ralph

    From Camp Crystal Lake

All Friday the 13th quizzes