Friends Trivia

Every Friends trivia quiz on PopQ: 49 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Friends questions and answers

  1. What is the name of the character who is a paleontologist?

    Answer: Ross

    From The One with Russ

  2. What is her first husband's name?

    Answer: Gary

    From Janice

  3. Which designer's 1990s collection heavily influenced Rachel's wardrobe in later seasons?

    Answer: Calvin Klein

    From Rachel Green's Fashion Evolution

  4. What does Phoebe get from Ursula?

    Answer: Her waitressing job

    From The One with Two Parts: Part 1

  5. What is the name of the actress who plays Julie?

    Answer: Lauren Tom

    From The One with Russ

  6. What does Steve call Monica's food?

    Answer: Mmm...noodles

    From The One with the Stoned Guy

  7. Where does Phoebe's dad supposedly live?

    Answer: Upstate New York

    From The One with Phoebe's Dad

  8. What does Janice give Chandler as a gift?

    Answer: A pair of socks

    From The One with the Candy Hearts

All Friends quizzes