FromSoftware Trivia

Every FromSoftware trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample FromSoftware questions and answers

  1. What is the name of the side quest where Jin helps a musician find the legendary armor of Gosaku?

    Answer: The Unbreakable Gosaku

    From Samurai Combat

  2. What is the name of Jin's horse in Ghost of Tsushima?

    Answer: Player's choice

    From Samurai Combat

  3. What is the name of the area where you fight the Guardian Ape in Sekiro: Shadows Die Twice?

    Answer: Sunken Valley

    From Parry System

  4. Who is the protagonist in Sekiro: Shadows Die Twice?

    Answer: Wolf

    From Parry System

  5. Which boss in Sekiro: Shadows Die Twice is a giant ape?

    Answer: Guardian Ape

    From Samurai Techniques

  6. What is the name of the final boss in the Shura ending?

    Answer: Emma, the Gentle Blade

    From Samurai Combat

  7. What is the name of Jin's uncle, who also serves as his mentor?

    Answer: Lord Shimura

    From Samurai Combat

  8. What is the name of the legendary thief that Jin seeks help from?

    Answer: Yuna

    From Samurai Combat

All FromSoftware quizzes