Frostpunk Trivia

Every Frostpunk trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frostpunk questions and answers

  1. What is the name of the first episode in The Long Dark's story mode?

    Answer: Do Not Go Gentle

    From Survival Mechanics

  2. Which of these is not a difficulty level in The Long Dark?

    Answer: Brutal

    From Survival Mechanics

  3. Which resource is not directly gathered by any building?

    Answer: Steam Cores

    From Industrial Challenges

  4. What resource is primarily used to heat buildings in Frostpunk?

    Answer: Coal

    From Industrial Challenges

  5. What is the name of the ARK: Survival Evolved expansion pack that introduces an underground environment?

    Answer: Aberration

    From Survival Strategies

  6. What is the name of the expansion that adds a new scenario and mechanics to Frostpunk?

    Answer: The Last Autumn

    From Survival Strategies

  7. Which character is a skilled cook?

    Answer: Bruno

    From Survival Strategies

  8. What is the name of the boss monster that appears during winter in Don't Starve?

    Answer: Deerclops

    From Survival Mechanics

All Frostpunk quizzes