Frozen Trivia

Every Frozen trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Frozen questions and answers

  1. In Frozen (2013), on what day does Hans quickly propose?

    Answer: Elsa's coronation

    From Hans

  2. What does Ariel trade for legs?

    Answer: Her voice

    From Enchanting Underwater Realms

  3. Which 2017 featurette includes Sven?

    Answer: Olaf's Frozen Adventure

    From Sven

  4. What is the name of Anna and Elsa's mother?

    Answer: Iduna

    From Sisters and their Frozen Bonds

  5. In Frozen, what event triggers Elsa's powers to be revealed to the public?

    Answer: Her coronation

    From Character: Elsa

  6. What is the name of the mountain where Elsa builds her ice castle?

    Answer: North Mountain

    From Elsa's Ice Powers

  7. Who voiced Elsa in Frozen (2013)?

    Answer: Idina Menzel

    From Elsa's Ice Powers

  8. In Frozen, who helps Elsa to control her powers?

    Answer: Nobody, she learns on her own

    From Elsa's Ice Powers

All Frozen quizzes