Futurama Trivia

Every Futurama trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Futurama questions and answers

  1. What is Dr. Zoidberg's usual response when he's scared or in danger?

    Answer: He scuttles away while making a whooping noise

    From Dr. Zoidberg

  2. What is Dr. Zoidberg's profession at Planet Express?

    Answer: Staff Doctor

    From Dr. Zoidberg

  3. What is the name of the pizza place where Fry worked before he was frozen?

    Answer: Panucci's Pizza

    From Fry

  4. What is the name of Bender's first born son in Futurama: Season 1?

    Answer: Ben

    From Bender

  5. What is Bender's full name in Futurama: Season 1?

    Answer: Bender Bending Rodríguez

    From Bender

  6. What is the name of Dr. Zoidberg's uncle, a famous actor in silent hologram films?

    Answer: Harold Zoid

    From Dr. Zoidberg

  7. In the episode Fry and the Slurm Factory, what is the name of the addictive drink Fry is obsessed with?

    Answer: Slurm

    From Fry

  8. What is the name of Fry's girlfriend who he leaves behind in the 20th century?

    Answer: Michelle

    From Fry

All Futurama quizzes