Gabriele Muccino Trivia

Every Gabriele Muccino trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gabriele Muccino questions and answers

  1. Who plays the role of the Dean Witter Reynolds manager?

    Answer: Brian Howe

    From Father-Son Relationships

  2. Who directed The Pursuit of Happyness?

    Answer: Gabriele Muccino

    From Father-Son Relationships

  3. In The Pursuit of Happyness, where does Chris Gardner spend a night when he can't afford a room?

    Answer: A subway bathroom

    From Pursuing the American Dream

  4. Who directed The Pursuit of Happyness?

    Answer: Gabriele Muccino

    From Pursuing the American Dream

  5. Who wrote the book that The Pursuit of Happyness is based on?

    Answer: Chris Gardner

    From Biographical Dramas

  6. What is the name of the character played by Will Smith in The Pursuit of Happyness?

    Answer: Chris Gardner

    From Biographical Dramas

  7. What is the final job position that Chris Gardner obtains in The Pursuit of Happyness?

    Answer: Stockbroker

    From Survival in Adversity

  8. Who directed The Pursuit of Happyness?

    Answer: Gabriele Muccino

    From Survival in Adversity

All Gabriele Muccino quizzes