Game of Thrones Trivia

Every Game of Thrones trivia quiz on PopQ: 71 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Game of Thrones questions and answers

  1. What is the color of the cloak Jon Snow often wears?

    Answer: Black

    From Jon Snow

  2. What is the House Targaryen's motto?

    Answer: Fire and Blood

    From House Targaryen

  3. Which house ruled the Iron Islands before Theon's father rose to power?

    Answer: House Hoare

    From The Great Houses of Westeros

  4. How many years had passed since dragons went extinct before Daenerys's eggs hatched?

    Answer: Nearly 300 years

    From Daenerys Targaryen's Dragons

  5. Who does Jorah fight in a gladiatorial combat to win back Daenerys's favor?

    Answer: A pit fighter

    From Jorah Mormont

  6. Which actress played Queen Elizabeth II in the first two seasons of The Crown?

    Answer: Claire Foy

    From The Iron Throne

  7. Who did The Hound confront in his final fight, known as Cleganebowl?

    Answer: Gregor Clegane

    From The Hound (Sandor Clegane)

  8. What does Sansa Stark use to kill Ramsay Bolton?

    Answer: His own hounds

    From Sansa Stark

All Game of Thrones quizzes