Garfield Trivia

Every Garfield trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Garfield questions and answers

  1. Who voiced the character Dargis in Garfield: A Tail of Two Kitties?

    Answer: Billy Connolly

    From Dargis

  2. What is Smithee's relationship with the antagonist, Dargis, in Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)?

    Answer: He is Dargis's subordinate

    From Smithee

  3. What is the name of the villain in Garfield's Pet Force (2009)?

    Answer: Vetvix

    From Garfield

  4. What is the name of the animal who helps Garfield and Prince in Garfield: A Tail of Two Kitties?

    Answer: Claudius

    From Prince

  5. In Garfield: A Tail of Two Kitties (2006), what is Liz Wilson's role in the climax of the movie?

    Answer: She helps rescue Prince

    From Liz Wilson

  6. In Garfield: A Tail of Two Kitties (2006), who does Liz Wilson date?

    Answer: Jon Arbuckle

    From Liz Wilson

  7. What is the name of the dog that Jon Arbuckle owns in Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)?

    Answer: Odie

    From Jon Arbuckle

  8. What is the result of Nermal's performance in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: He loses to Garfield

    From Nermal

All Garfield quizzes