Garfield Direct-to-Video Features Trivia

Every Garfield Direct-to-Video Features trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Garfield Direct-to-Video Features questions and answers

  1. Who is the alter ego of Garzooka in Garfield's Pet Force?

    Answer: Garfield

    From Garzooka

  2. Who does Eli help Garfield win back in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: Arlene

    From Eli

  3. Who does Shecky team up with to win the Fun Fest in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: Garfield

    From Shecky

  4. In Garfield's Fun Fest (2008), what is Shecky's species?

    Answer: Gnome

    From Shecky

  5. What does Arlene encourage Garfield to find in Garfield's Fun Fest (2008)?

    Answer: His funny

    From Arlene

  6. What is Hale's personality like in Garfield Gets Real?

    Answer: Nervous and timid

    From Hale

  7. In Garfield Gets Real, what is Shecky's reaction when he and the other comic strip characters get stuck in the real world?

    Answer: He is scared and wants to go back

    From Shecky

  8. In Garfield Gets Real, what is Shecky's relationship with Garfield?

    Answer: They are friends

    From Shecky

All Garfield Direct-to-Video Features quizzes