Gavin O'Connor Trivia

Every Gavin O'Connor trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gavin O'Connor questions and answers

  1. What was the strategy Herb Brooks used to beat the Soviets in Miracle?

    Answer: Conditioning and Psychological Warfare

    From Survival in Sports

  2. Who directed the 2004 film Miracle?

    Answer: Gavin O'Connor

    From Survival in Sports

  3. Which actor played assistant coach Craig Patrick?

    Answer: Noah Emmerich

    From Inspiring Sports Underdog Triumphs

  4. Which team did the USA defeat in the Miracle on Ice?

    Answer: Soviet Union

    From Inspiring Sports Underdog Triumphs

  5. In Warrior, what is the name of the friend Tommy tries to help by winning the tournament prize money?

    Answer: Manny

    From Underdog Fighter Characters

  6. Which actor played the character Tommy Conlon in Warrior?

    Answer: Tom Hardy

    From Underdog Fighter Characters

  7. What is the name of the MMA tournament in the film?

    Answer: Sparta

    From Sibling Rivalries

  8. What was the final score in the game against the Soviet Union in Miracle?

    Answer: Thu Apr 03 2025 00:00:00 GMT-0700 (Pacific Daylight Time)

    From Survival in Sports

All Gavin O'Connor quizzes