Gears of War Trivia

Every Gears of War trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gears of War questions and answers

  1. Which of these is a class in Gears Tactics?

    Answer: Vanguard

    From Cover System

  2. Who is the protagonist of Gears Tactics?

    Answer: Gabe Diaz

    From Cover System

  3. What is the name of the disease caused by Imulsion?

    Answer: Rustlung

    From Lambent Pandemic

  4. What is the name of the planet Marcus Fenix is trying to save in Gears of War?

    Answer: Sera

    From Marcus Fenix

  5. Which enemy faction does Marcus Fenix primarily fight against in Gears of War?

    Answer: Locust Horde

    From Marcus Fenix

  6. In Gears of War, what is the name of the substance that the Locust Horde uses as a power source?

    Answer: Imulsion

    From Locust Horde

  7. What is the name of the massive creature Marcus Fenix and his team fight in Gears of War 2?

    Answer: Riftworm

    From Emergence Day

  8. What is the name of the enemy alien species in Gears of War?

    Answer: Locust Horde

    From Emergence Day

All Gears of War quizzes