Gelo Trivia

Every Gelo trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gelo questions and answers

  1. What was the first single released from their album Puzzle Pieces?

    Answer: Lost in Time

    From Lost in Forever

  2. Which album of Lost in Forever was released in 2016?

    Answer: Puzzle Pieces

    From Lost in Forever

  3. What is the band's hometown?

    Answer: San Diego, California

    From Lost in Forever

  4. Who is the lead vocalist of Lost in Forever?

    Answer: Gelo

    From Lost in Forever

  5. Who is the drummer for Lost in Forever?

    Answer: Chris

    From Lost in Forever

  6. What is the name of Lost in Forever's debut album?

    Answer: The Beginning

    From Lost in Forever

  7. Gelo was released as a single?

    Answer: City of Love

    From Paris

  8. Which Lost in Forever song has the lyrics We're not broken, just bent?

    Answer: Unbreakable

    From Lost in Forever

All Gelo quizzes