Genshin Impact Trivia

Every Genshin Impact trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Genshin Impact questions and answers

  1. Which combo triggers Crystallize?

    Answer: Geo + Any

    From Strategic Elemental Combinations

  2. Which currency is used to buy Battle Pass levels?

    Answer: Primogems

    From Elemental Currency Systems

  3. What is the currency used in Genshin Impact?

    Answer: Primogems

    From Cosmic Exploration

  4. Which Anemo character in Genshin Impact is known as the Tone-Deaf Bard?

    Answer: Venti

    From Anemo Characters

  5. What is the name of Venti's Elemental Skill in Genshin Impact?

    Answer: Skyward Sonnet

    From Anemo Characters

  6. Which combo triggers Electro-Charged?

    Answer: Electro + Hydro

    From Strategic Elemental Combinations

  7. Which currency is used in the Paimon's Bargains shop?

    Answer: Stardust

    From Elemental Currency Systems

  8. What is the name of the organization led by Diluc?

    Answer: Dawn Winery

    From Cosmic Exploration

All Genshin Impact quizzes