Ghostbusters Trivia

Every Ghostbusters trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ghostbusters questions and answers

  1. What does Abby Yates say when she is possessed by a ghost in Ghostbusters (2016)?

    Answer: I am beautiful and I am free

    From Abby Yates

  2. In the 1984 Ghostbusters film, who does Janine Melnitz have a crush on?

    Answer: Egon Spengler

    From Janine Melnitz

  3. In Ghostbusters (2016), Abby Yates co-authors a book with which character?

    Answer: Erin Gilbert

    From Abby Yates

  4. In Ghostbusters (1984), what does Louis Tully offer his guests to drink at his party?

    Answer: Mineral Water

    From Louis Tully

  5. What is the first thing Dana Barrett says when possessed by Zuul in Ghostbusters (1984)?

    Answer: There is no Dana, only Zuul

    From Dana Barrett

  6. What vehicle do the Ghostbusters drive?

    Answer: Ecto-1

    From Iconic Ghost-Busting Equipment

  7. What is Dana Barrett's profession in Ghostbusters (1984)?

    Answer: Musician

    From Dana Barrett

  8. What does the Stay Puft Marshmallow Man turn into after being blasted?

    Answer: A giant marshmallow rain

    From The Stay Puft Marshmallow Man

All Ghostbusters quizzes