Gigi Perez Trivia

Every Gigi Perez trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gigi Perez questions and answers

  1. Under the Influence released?

    Answer: 2018

    From Psycho

  2. Which award did Gigi Perez win for her debut album?

    Answer: Best New Artist Grammy

    From Gigi Perez's Breakthrough Hits

  3. What instrument does Gigi Perez play in addition to singing?

    Answer: Piano

    From The Rise of Gigi Perez

  4. What genre is Gigi Perez primarily known for?

    Answer: Pop

    From The Rise of Gigi Perez

  5. What year was Gigi Perez's album Control released?

    Answer: 2020

    From Control

  6. What instrument does Gigi Perez play on First Steps?

    Answer: Piano

    From Breakthrough Artist Journey

  7. Which song from First Steps topped the charts?

    Answer: Rising High

    From Breakthrough Artist Journey

  8. Which video on the Euphoria YouTube channel has the most views?

    Answer: The Visuals of Euphoria

    From Euphoria

All Gigi Perez quizzes