Glee Trivia

Every Glee trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Glee questions and answers

  1. Which Glee character is known for his fashionable outfits and countertenor voice?

    Answer: Kurt Hummel

    From Show Choir Performances

  2. What is the name of the show choir competition that New Directions compete in?

    Answer: Nationals

    From New Directions

  3. Which character in Glee is a former cheerleader and glee club member?

    Answer: Quinn Fabray

    From New Directions

  4. In which episode does Rachel Berry perform I'm the Greatest Star?

    Answer: Born This Way

    From Rachel Berry's Solos

  5. Who is the coach of the cheerleading squad, the Cheerios, in Glee?

    Answer: Sue Sylvester

    From Show Choir Performances

  6. Who becomes the director of New Directions in season 6?

    Answer: Rachel Berry

    From New Directions

  7. Who created the TV show Glee?

    Answer: Ryan Murphy

    From New Directions

  8. Who originally sang Gives You Hell that Rachel Berry covered in Glee?

    Answer: The All-American Rejects

    From Rachel Berry's Solos

All Glee quizzes