GloRilla Trivia

Every GloRilla trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample GloRilla questions and answers

  1. Which of these artists has influenced Hitkidd & GloRilla's music style?

    Answer: Three 6 Mafia

    From Hitkidd & GloRilla Collaboration

  2. What is the name of the GloRilla clothing line?

    Answer: Glo Gang

    From The Rise of GloRilla

  3. Which GloRilla artist popularized the drill music subgenre?

    Answer: Chief Keef

    From The Rise of GloRilla

  4. What was Glorilla's profession before he entered the rap scene?

    Answer: Construction worker

    From Glorilla's Rise

  5. Which rapper featured on Glorilla's track Street Life?

    Answer: Kendrick Lamar

    From Glorilla's Rise

  6. Which of these artists has Hitkidd & GloRilla collaborated with?

    Answer: Young Dolph

    From Hitkidd & GloRilla Collaboration

  7. Which genre does the Hitkidd & GloRilla collaboration primarily fall under?

    Answer: Hip Hop

    From Hitkidd & GloRilla Collaboration

  8. What is the name of Chief Keef's debut mixtape?

    Answer: Bang

    From The Rise of GloRilla

All GloRilla quizzes