Glorilla & Sexyy Red Trivia

Every Glorilla & Sexyy Red trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Glorilla & Sexyy Red questions and answers

  1. What is the name of GloRilla & Sexyy Red's record label?

    Answer: Def Jam Recordings

    From Hot Collaborations with GloRilla & Sexyy Red

  2. What genre is Bailey Zimmerman's Rise Above featuring Kendrick Lamar?

    Answer: Hip Hop

    From Collaborative Hits

  3. What is the duration of the collaborative hit Runaway?

    Answer: 3 minutes 30 seconds

    From Collaborative Hits

  4. Which artist featured in Runaway is known for their single Comic Sans?

    Answer: audrey nuna

    From Collaborative Hits

  5. What genre is GloRilla & Sexyy Red's Bounce That?

    Answer: Hip Hop

    From Collaborative Hits

  6. What is the name of the album that FNF (Let's Go) is a part of?

    Answer: Dum and Dummer 2

    From FNF (Let's Go)

  7. Which artist did GloRilla & Sexyy Red open for on their first tour?

    Answer: Travis Scott

    From Hot Collaborations with GloRilla & Sexyy Red

  8. What is the running time of Bailey Zimmerman's Endless Roads featuring Bruno Mars?

    Answer: Sat Dec 30 1899 04:35:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Collaborative Hits

All Glorilla & Sexyy Red quizzes