Godzilla Trivia

Every Godzilla trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Godzilla questions and answers

  1. What is the name of Godzilla's iconic attack?

    Answer: Atomic Breath

    From Cinematic Monsters: Godzilla

  2. What was the original Japanese title for Godzilla (1954)?

    Answer: Gojira

    From Cinematic Monsters: Godzilla

  3. Which Titan helps Godzilla in the final battle against King Ghidorah?

    Answer: Mothra

    From Giant Monsters

  4. Who directed Godzilla: King of the Monsters (2019)?

    Answer: Michael Dougherty

    From Giant Monsters

  5. What is the name of the Monarch base where Mothra is discovered in Godzilla: King of Monsters?

    Answer: Temple of the Moth

    From Monarch Organization

  6. What is the main goal of Monarch organization in Godzilla: King of Monsters?

    Answer: To study and coexist with Titans

    From Monarch Organization

  7. What is the name of the scientist who created the weapon that killed Godzilla?

    Answer: Dr. Daisuke Serizawa

    From Cinematic Monsters: Godzilla

  8. In the movie, where is Godzilla's underwater lair located?

    Answer: Bermuda Triangle

    From Giant Monsters

All Godzilla quizzes