Gone Home Trivia

Every Gone Home trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gone Home questions and answers

  1. What genre does Gone Home primarily belong to?

    Answer: Exploration

    From Haunting Memories

  2. Where is the combination to the locker found?

    Answer: Sam's room

    From Abandoned Locations

  3. What is the name of the fictional town in Gone Home?

    Answer: Arbor Hill

    From The House

  4. What is the name of Katie's sister in Gone Home?

    Answer: Sam

    From Haunting Memories

  5. Which room contains the hidden compartment with Sam's locker key?

    Answer: Basement

    From Abandoned Locations

  6. What is the name of the protagonist in Gone Home?

    Answer: Kaitlin Greenbriar

    From The House

  7. What is the name of the band Lonnie is a part of?

    Answer: Girlscout

    From Haunting Memories

  8. What is the name of the protagonist in Gone Home?

    Answer: Katie Greenbriar

    From Haunting Memories

All Gone Home quizzes