Gossip Girl Trivia

Every Gossip Girl trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gossip Girl questions and answers

  1. What is the name of the hotel that Chuck Bass owns in Gossip Girl?

    Answer: The Empire

    From Upper East Side

  2. What is the name of Serena's brother in Gossip Girl?

    Answer: Eric van der Woodsen

    From Serena van der Woodsen

  3. Who does Blair Waldorf marry in the series finale?

    Answer: Chuck Bass

    From XOXO, Gossip Girl

  4. What is the name of Dan Humphrey's first novel in Gossip Girl?

    Answer: Inside

    From Upper East Side Drama

  5. Who created the TV show Gossip Girl?

    Answer: Josh Schwartz and Stephanie Savage

    From XOXO, Gossip Girl

  6. What is the name of the gallery owned by Rufus Humphrey?

    Answer: The Lincoln Hawk

    From Upper East Side Locations

  7. What is Serena's brother's name in Gossip Girl?

    Answer: Eric van der Woodsen

    From Serena van der Woodsen

  8. What is the name of the private school that most of the main characters attend in Gossip Girl?

    Answer: Constance Billard School for Girls

    From Upper East Side

All Gossip Girl quizzes